OFFLINE

Körömlakk, karkötő, gyűrű - de a kesztyű fölé

2008. február 8., péntek 09:02

Minek a kézen a díszek télen, amikor a kesztyű úgyis eltakarja? A körömlakk nem érvényesül, egy nagyobbacska gyűrű pedig gyakorlatilag összeegyeztethetetlen a legtöbb kézmelegítő ruhadarabbal. Erre a problémakörre talált frappáns megoldást a hölgy, akiről a fenti fotót készítettük. Amint az jól látszik, a kesztyű "körmei" aranyszínűre vannak "lakkozva", és az erősen karneváli hangulatú szett beépített gyűrűvel és karkötővel is rendelkezik.

Sajnos a hölgy nem tudta megmondani, honnan származik ez az enyhén bizarr ruhadarab: "külföldről kaptam" - vallotta be. Nem mernénk mérget venni rá, hogy jövőre már nem is lesznek lakkozatlan-gyűrűtlen kesztyűk, de mi, biztos, ami biztos, bemutatjuk ehelyütt, hogy már ilyen is létezik. Mindenesetre ha ön is megírja a véleményét alább egy kommentben, rögtön többet fogunk tudni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta