OFFLINE

Divatőrülteknek: Marc Jacobs&Louis Vuitton-DVD

2008. február 7., csütörtök 07:53


Ha régóta feni a fogát egy divattörténeti dokumentumfilmre, üsse be például az Amazon keresőjébe, hogy Marc Jacobs & Louis Vuitton. Február 26-tól lesz kapható a 2007-ben készült DVD, ami a 153 éves divatházról szól, viszont már elő lehet rendelni kb. 22 dollárért (3900 Ft). A filmet Loïc Prigent rendezte, aki a Signet Chanel című dokumentumfilmet is, és végigvezeti a nézőt a ruhaköltemények tervezésének minden aspektusán az anyagi megfontolásoktól kezdve Marc Jacobs mókás monológjain át azokig a hírességekig, akik nem tudnak Vuitton-holmik nélkül éli. A hajtás utáni klip részlet a filmből, és kiderül belőle, mi inspirálta Jacobs fenti, cukorkaszínű kézitáskáit.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta