OFFLINE

Szürke mackóalsók a pekingi Olimpián

2008. január 31., csütörtök 07:18

Azt már megmutattuk, hogy a magyar sportolók milyen ruhát viselnek majd a pekingi, soron következő Olimpián. Mostani képgalériánkban a kínai szervezők, önkéntes segítők és technikai munkatársak formaruháit láthatják. Sportos mackóalsók és hullámmintás felsőrészek - a fotók alapján műszálas rendszerben. Íme:

Kttintson a képre és nézze végig, milyen ruhában lesznek a kínaiak az Olimpián

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.01.31 10:02:34leg

  Az az érzésem, hogy most rengeteg komment jön arról, hogy ugyanilyenek vannak a kínai piacon, ez a szürke macinaci. Mer tényleg!

 • 2008.01.31 10:02:55meiklokje

  hát kinézetre tényleg kínai a szerelés.

 • 2008.01.31 10:36:54vasszűz

  Kinézetre igen, anyagra csak nem...

  Vagy már rögtön legyártás után ebből is lóg egy cérnaszál?

 • 2008.01.31 14:47:35celluxmag

  Az Adidas nyerte meg magának ezt, úgyhogy elvben hozniuk kellene a minőséget. Nekem spec. tetszik.  olympics-2008.blogbus.com/logs/14239332.html  "The uniforms have the key element of the lucky clouds and will be in three colors: red for Beijing Olympic Games Committee (BOCOG) staff, blue for the volunteers and gray for the technical staff.  "The different colors will the make the uniforms easily recognizable to people who need help," said He Yang, associate professor at Beijing Institute of Clothing Technology (BICT) and one of the main designers of the uniforms.  "Red signifies passion and action; blue, as a refreshing color, is suitable for the large number of volunteers; and gray represents calm, which is what the technical staff need the most. We hope the uniforms make everybody look healthy and passionate," she said."

 • 2008.01.31 22:12:15Nekroteka

  Miért, az Adidas nem Kínában gyárt? :D

 • 2008.02.02 07:29:57fashion victim

  Szerintem nem rossz. Most őszintén, a staff-nek nem is kell hűdemilyen kreációkban pompázni. Amúgy van még olyan sportszer márka amelyik nem Kínában gyárt?

 • 2008.02.02 11:12:41Éosz

  istenuccse jobban tetszik, mint a magyar formaruhák

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta