OFFLINE

Itt a három legjobb füstös szem sminkvideó

2008. január 21., hétfő 12:42

Összeszedtük a három legjobb videót, amelyek alapján könnyedén elsajátítható az igéző, füstös smink. A legtöbb filmen angolul beszélnek, de végülis amit mondanak nem is annyira érdekes, úgyis a látvány a lényeg. Röviden: húzzon a szeme fölé puha ceruzával vastag kontúrt, kenje szét jól egy erre alkamas ecsettel, csinálja ugyanezt a szeme alatt és végül pamacsoljon sötétbarna vagy fekete szemhéjpúdert az egész tetejére. Vagy ennél egy kicsit bonyolultabb? Nézze meg a maximum ötperces videókat, próbálkozzon és legyen ön is drámai tekintetű bulikirálynő. Most.

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta