OFFLINE

A nap kedvence: kazettából pénztárca

2008. január 15., kedd 15:10

Tovább szárnyal a dizájnerek fantáziája újrahasznosítás-témában. Bizonyos Marcella Foschi és az ő Private Circle nevű cége például arra gondolt Olaszországban, milyen jópofa kis pénztárcákat lehetne csinálni igazi magnókazettákból (itthon csak bakelit-hanglemezből készült és kazettának csak látszó táskáról tudunk, ilyenről nem). A fenti képen látható sorozat annyiban is különös, hogy bennük éppen egy Beatles antológia darabjai reinkarnálódtak bukszaként ilyen szép színesben. Darabja 45, a szett egyben pedig 130 euró, ami 11.250, illetve 32.500 Ft-nak felel meg. (Egyébként arra is van módszer, hogyan lehet divatcélra újrafelhasználni a kazettákból kiszedett, a pénztárcakészítéshez felesleges mágneses szalagot.)

A Private Circle további jópofa és rendkívül tetszetős dizájnjai között találhatunk például ruhaszárításra alkalmas lámpákat, amelyek búráit a frissen mosott göncök helyettesítik, illetve ingujjból-mandzsettából készült szalvétát. Az oldalról minden megrendelhető, de csak bámészkodni is megéri itt, mert például a porceláncsészébe ültetett kaktusz ötletét ingyenesen, rendelés nélkül is elleshetjük tőle. Vagy hagyhatjuk, hogy hatására nekünk valami még jobb jusson eszünkbe.

Lassan már a CD-k is kimennek a divatból. Vajon velük mit lehet majd kezdeni?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta