OFFLINE

Legyen Ön is francia téli pillangó!

2008. január 7., hétfő 17:13

A képen látható légies kis dresszt a francia Touch Luxe fantázianevű női terveződuó kollekciójából emeltük ki.

A Touch Luxe 2006-ban alakult Párizsban, és két teljes év sem kellett nekik ahhoz, hogy Dubaitól New Yorkig a legexkluzívabb butikok árusítsák, amit ők megálmodnak.

A tündéres aurát biztosító ruha alján fityegő pompomokat és a lepkeszárnyas vállakat elnézve valószínűtlennek tűnik, hogy például az állattematikáért régóta lelkesedő Björk, vagy éppen a lemezborítóján is pompomokkal villogó Róisín Murphy ne szerzett volna már be néhány darabot a Touch Luxe-tól - ha ön saját magán is el tud képzelni valami ilyesmit, látogassa meg az aerluxe online butikot. Itt 300 dollárért szerezhető be a kis dressz, azaz az ára valamivel ötvenezer forint felett van.

Drágaság ide vagy oda, nekünk tetszik. Hát önnek?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta