Elképszető Sugababes-sminkorgia

Pár hetes már megvan a Sugababes idén karácsonyhoz rögzített klipje, de mi még mindig csak pislogva lessük azt a magasművészeti jellegű makeup-csodát, ami ebben a pár percben látható, ezért úgy döntöttünk, itt a helye a blogban.

A dolog már csak azért is meglepő volt, mert amint azt a mellékelt promo-foto is mutatja, a Sugabébik nem éppen az erős arcfestés bajnokai, sőt, a diszkrét smink mellett legelső klipjükben, az Overloadban szinte még el se mosolyogják magukat.

A legújabb szám címe Change, azaz változás, ezért az álomszerű sminkkel a leányokon az egyes évszakokat próbálták megjeleníteni, ami őszintén szólva szintén meglepő koncepció az együttes számára, mert sugabébiből 3 darab van, az évszakok száma pedig köztudomásúlag 4. A problémát úgy oldották meg, hogy a Mutya helyére bekerült Amelle-nek két évszakot ajándékoztak, ő nyár is és tél is egyszerre.

Emitt a klip...

 

 

Hiába, ilyen mesés szempillákat klipben egyetlen egyszer láttunk még csak, a divatszempontból hasonlóan előremutató Fighter című videóban, Christina Aguilerától.

Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek