OFFLINE

2007 utolsó WAMP-ja a hétvégén

2007. december 13., csütörtök 16:16

A hétvégén itt az év utolsó WAMP-ja, ami ezúttal kétnapos és szokás szerint a Gödörben rendezik meg. A közelgő ünnepekre való tekintettel a karácsony lesz előtérben, úgyhogy mi is az egyedi dizájntárgyak beszerzésére bíztatjuk olvasóinkat.  
 
Lesznek például újraértelmezett tárgyakból (pl. sajtreszelőből) készült hangulatos asztali lámpák (theFizzer), szokatlan anyagokkal kombinált ezüstékszerek (Máté Eszter), gyerekkorunk színes, elnyűhetetlen bádogjátékai (Szupernova) és kísérőnek természetesen egyedileg festett, bájos karácsonyi üdvözlőlapok (Róth Anikó). További infó itt.
 
Kétnapos karácsonyi WAMP
2007. december 15-16. szombat-vasárnap, 10.00 - 18.00 óráig
Gödör Klub, akvárium terem

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta