OFFLINE

A nap kedvence: félénk szirének táskái

2007. november 17., szombat 08:20


Az olyan ocsmány időjárásban, mint a mai, kifejezetten jól esik valami szépet és vidámat nézni...még akkor is, ha csak window-shoppingról van szó, és magunk helyett csak a billentyűzetet áztatjuk el, nyálcsorgatással. A képen látható hawaii-mintás tünemény egy jógamatrac-tartó 78 dollárba kerül és egész biztosan feldobja bárki borongós délutánját. A tervezők, az építészekből webdizájnerekké, majd táska - és egyéb "hordható művészeti" termékeket előllító kézművesekké avanzsált Félénk Szirének.

A vizilányok portfoliójának nagy részét kitevő táskák közül viszonylag kisebbséget képviselnek a jógamatracok, de a többi kreáció is intenzív sóhajtozásra ösztönöz. Furcsa, de mégis hatásos a rusztikus-rokokó (nevezzük rusztikokónak) öszvérsítlusban készült fekete-fehér táska, ami 94 dollárba kerül és amihez természetesen gyógyszer/tampon/szemfesték/mobil-tartó kisszütyő is dukál. Noha a rusztikokó stíl igen nagyvonalú, s ezáltal figyelemfelkeltő, a táskák többsége a visszafogottabb csíkos-pöttyös iskolába tartozik, mintegy kijelölve rendeltetésüket, ami leginkább a nappali viselet kategóriába tartozik.

Itt lehet megnézni a cég összes táskáját és ha ilyeneket nem is, de hasonlókat lehet kapni Magyarországon Feyér Zsuzsa táskatervező boltjában.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.11.17 10:55:09Brizsitt

  Tényleg nagyon vidámak ezek a táskák. Nekem mindenképpen kell egy!!! Felhomályosítanátok, hol van Feyér Zsuzsa boltja? :)))

 • 2007.11.18 10:41:49ishimaru kumiko

  Legjobb tudomásom szerint a Hajós utcában van boltja, a 26-os szám alatt, de ez utóbbi nem biztos, csak valószínű.

 • 2007.11.19 23:12:38dorywa

  Nem a Bástya u-ban? Tavasszal még ott volt...

  És tényleg szuper taskai vannak, én két gyönyörűségnek vagyok a tulajdonosa....

 • 2007.11.20 11:54:53ishimaru kumiko

  Úgy tudom elköltözött nyáron...

 • 2008.07.11 19:09:44fzsu

  igaz, ezek tavaly novemberi bejegyzések, de ezenne köszönöm az érdeklődést, az üzlet a Bástya u-ban van, de van már weboldalunk is, ott minden információ megvan előzetes nézelődéshez: feyerzsuzsa.com

  zsu

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta