OFFLINE

Hordana paletta-kalapot tavasszal?

2007. szeptember 25., kedd 14:05

 


Javában tart a Londoni Divathét, ahol tavaszi kollekcióikkal vonulnak fel a legnagyobb divatházak. A Basso & Brooke, vagyis Chris Brooke és Bruno Brasso is ezt tette, ujjatlan ruhákat, grafikus ábrákat és élénk színeket ötvöző válogatásával. Teljes kínálatuk megtekintéséhez kattintson ide vagy ide. Illusztrációnkon a cég ready to wear (vagyis nem a divatszakmának szájtátás céljából, hanem hétköznapi embereknek, utcai viseletre készített) kollekciójából látható két kalap, amelyeket Stephen Jones készített a B&B tavaszi válogatáshoz. És értem én, hogy a kalap, mint utcai viselet újra lángol, a férfiak fejére tervezett, majd a tizenévesek által elbitorolt oldalt megnyomott hogyishívják stílusú nagypapafejfedőt illetően. De ki az, aki a fentebb látható példányokkal a fején megjelenik, akár az Operabálon? Azt a kérdést már csak félve merem feltenni, hogy 2007-ben a legmagasabb társadalmi réteg legmagasabb státuszú (pénzű) tagjain kívül létezik-e még olyan nő, aki kalapot visel? (Nem ér az a válasz, hogy igen, mert a megasztáros Szabó Eszter és Christina Aguilera is viseli!)

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.09.25 17:52:47Juliet

  nem  de amúgy örülnék, ha elterjedne a kalap viselése újra, nagyon nőies!

 • 2007.09.26 08:15:51Picinger

  Ilyet nem hordanék, de van olyan, amit szivesen.

  Szabó Eszter meg kurvára túlzásba viszi már ezt a kalap hordást. Aki melegítőgatyához is kalapot vesz fel, az sikeres ember nem lehet...

 • 2007.12.17 20:53:07ss

  hello

  esetleg abban, hogy hol lehet vera wang ruhához hozzájutni nem tudsz segíteni?

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta