OFFLINE

Hógömbgyűrű-kiállítás a Formában

2007. szeptember 20., csütörtök 08:44

A Szofita néven alkotó Tari Zsófi az Moholy-Nagy Iparművészeti Egyetem harmadéves animációsa. Szeptember 20-tól a Ferenciek terén található Forma dizájnboltban rendezi első kiállítását, Formába öntött ékszerpillanatok címmel. "Mániásan vonzódom az ízléses giccsek iránt, melyből kialakult a hógömbök csodálata, amivel már több mint két éve kísérletezgetek. Ma ez a kísérletem odáig jutott, hogy már tudok olyan gyűrűt is előállítani, melyben igazán harmonikus életképként korcsolyázó gyereket látunk, és közben a gyűrű mozgatása által a gyerekekre esik a hó. Azt szeretem a giccsekeben, hogy van bennünk valami idillikusan meseszerű, amely megnyugtat a mindennapok mesétlenségében" - mondja a művész.

A megnyitó 2007. szeptember 20-án - azaz ma - 19 órától lesz, a kiállítás október 6-ig látható a Formában.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.09.20 09:36:34szaffie

  Köszi kedves danny, erről egyébként nem értesültem volna, biztos, hogy ott leszek!  Tudom, hogy giccsesnek tartják sokan a hógömböket, de sztem gyönyörűek, nekem már van 11 db. Szofita tökéletesen leírta a szépségüket, tényleg olyan meseszerűek, nekem mindig karácsonyi hangulatom lesz, amikor nézegetem őket.

 • 2007.09.20 10:15:18suo tempore

  én vmiért irtózom a hasznavehetetlen kacatoktól, pár évente rámjön és az összeset bevágom a kukába, amit az évek során ajándékba kaptam (annak ellenére,h mindenkinek mondom,h NE adjon ilyesmit, inkább semmit se)  szóval nem bírom megérteni, aki vonzódik ezekhez

 • 2007.09.20 13:30:42Verbalis Inkontinencia

  Ízlésés giccs, haha.

  Amúg nagyon kis cukik ezek a gyűrűk, bírom a hógömböket, én is főleg az idilli hangulata miatt.

  Suo, te meg egy szerencsés ember vagy. Adj hálát az égnek.

  Én még azt a ceruzacsonkot is őrzöm, amit vagy 7 éve kaptam a koleszban egy kedves ismerőstől poénból. Meg az üzenetcetliket; a többi csetreszről nem is beszélve. Egyszerűen képtelen vagyok kidobni, minden nagytakarításkor megtalálom őket a szekrény mélyén, elmélázom rajtuk nagy sóhajok közt, aztán megy vissza a többihez...

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta