OFFLINE

VV Anett öccse szivecskés-rózsás bugyiban

2007. szeptember 20., csütörtök 19:05

Amíg a lányoknak ott van például a Vive Maria, ha egyszerre trendi és enyhén erotikus fehérneműt szeretnének, a fiúk ezen a téren is nehezebb helyzetben vannak. Persze felmerül a kérdés, hogy egyáltalán jó ötlet-e férfiaknak fehérneműben parádézni, de lássuk be, ha valahol, mondjuk egy szépségversenyen azért még elfogadható, hogy esetleg sor kerülhet ilyesmire.

Namost a Viva tévé "Szexi vagy nem?" című, sztárzsűrivel (Tóth Vera! Keleti Györgyi! Lakatos Márk!) ellátott műsora egy szépségverseny, és ott sor is kerül az ilyesmire, így aztán ha másra nem is, arra mindenképpen alkalmas a vetélkedő, hogy a trendi és enyhén erotikus fehérneműkből mintát vegyen az ember. A képen látható rózsaszín-pöttyös-csillogós darab például magyar termék, az MY77 produktuma, akiknek az egyébként egész mutatós website-ján egy hang nincs arról, hogy alsógatyákat is árulnának.

A képen látható szépségversenyző egyébként Béres József, vagyis Jocó, vagyis VV Anett 19 éves öccse, ha valakit ez segít a jobb beazonosításban. Aki közelebbről is szemügyre szeretné vételezni, az bátran kattintson ide.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta