OFFLINE

Aldo Rossi dizájnkiállítás Budapesten

2007. szeptember 12., szerda 08:42

A színház világa címmel Aldo Rossi munkáit mutatja be a Király utcai VAM Design Center szeptember 12. és október 12. között nyitva tartó kiállítása. Az olasz művész halálának tizedik évfordulója alkalmából rendezett kiállítás az építész-dizájner színházi tárgyú grafikáit, terveit, épületfotóit, illetve nagy formatervező cégek számára készített tárgyait mutatja be. Aldo Rossi elsősorban 70-es és a 80-as években alkotott, a harmincas évek modernista építészetébe a történeti építészet tanulságait emelve. Posztmodern építészeti nyelvének eszközeként a legegyszerűbb geometriai alakokat - kör, háromszög, kúp, kocka - használta. (forrás: MTI, fotó: Alessi)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta