OFFLINE

Vera Wang: bő cuccok jönnek tavasszal

2007. szeptember 11., kedd 09:00

Az ókori Róma ihlette kollekciót mutatott be Vera Wang a 2008-as tavaszi trendet előrejelző New York-i divathéten. "Az ókori Rómában a vibráló színek és a társadalom sokfélesége érdekel. A különböző római embertípusok és viseletük hihetetlen színei ihlették munkámat. Valódi római díszítéseket használok" – mondta a bemutatón. A fotókat látva nem értjük pontosan, mire értette az amerikai tervező a 'hihetetlen színek- meghatározást, sokkal inkább a földszínek, a méregzöld-barna-drapp spektrumán mozog a válogatás. Áttetsző tógák és tunikák, bő lebernyegek és fényes cicanadrágok ábrázolják Vera Wang fejében az idei tavaszt. Ön milyen alkalomra viselne átlátszó tógát?

Kattintson a képgalériára és nézzen lebernyegeket!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.09.11 10:24:21pandilla

  Ez a ruha szép, de csak egy díjátadóra tudnám elképzelni valakin. Fél óránál tovább semmire sem jó.

 • 2007.09.11 11:12:42sklasse

  Mondjuk olyan alkalomra, amikor tudnám, h úgyis gyorsan lekerül rólam...:)

 • 2007.09.11 13:54:10suo tempore

  ha vki elmúlt 40 kiló, nem biztos,h előnyösen áll rajta  független az anyagtól, ezek is csak a krumpliszsák szabásmintáját ismerik?

 • 2007.09.12 15:01:09sys

  suo tempore: nemcsakhogy 40 kiló, de ha bármiféle mellnek nevezhető dudorral rendelkezik (mint ahogy a kifutómodellek 99.9%-ánál ilyesmi még nyomokban se fedezhető föl), akkor ebben úgy fog kinézni, mint aki terhes.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta