OFFLINE

A nap kedvence: színes Fendi kézitáska

2007. szeptember 11., kedd 11:12


Nem vagyunk oda a Fendiért, ha valami öreges és ízléstelen, akkor azok többnyire a Fendi táskák, ebben a 2007-es kollekcióban pedig különösen sok csúnya darab van. A sok barna, meg fényes, meg leopárd mintás cucc mellől éppen ezért különösen kitűnik az egyetlen színes darab, a képen is látható színes kézitáska, ami nekünk kifejezetten tetszik. Jók a színei, őszi, de mégis vidám, és ha nem mondtuk volna eddig, a kézitáska idén mindennél nagyobb divat. Sok értelme mondjuk nincs, hiszen az embernek teljesen lefoglalja az egyik kezét, de jól lehet velel tipegni, ha zavarban vagyunk, vagy ha operába megyünk. A táskához egyébként vállpánt is csatlakoztatható, így már kevésbé meggyőző, viszont jól látszik, hogy koránt sem egy aprócska kis kézitáskáról van szó. Az ára 1300 dollár.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta