OFFLINE

Titanic lámpa a vizes napokra

2007. szeptember 3., hétfő 11:27


Titanic kiállítás a Millenárison, Titanic nap a tévében, Leo és Kate a vásznon. Nem szeretnénk mi sem lemaradni a hatalmas Titanic őrületről, ezért ajánljuk kedves olvasóink figyelmébe ezt a hivatalos nevén „Süllyedő Titanic lámpát” (Sinking Titanic Lamp), ami a legtrendibb darab, amivel idén ősszel menőzni lehet. Londonból egyenesen megrendelhető, de a legjobb az egészben, hogy házilag is egyszerűen elkészíthető, egy olcsó ikeás lámpa és fejsze segítségével.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta