OFFLINE

Kiegészítőmánia a Chanel őszi-téli kollekciójában

2007. augusztus 29., szerda 11:22

Óriás láncok, medálok, hegyikristály gyűrűk: soha nem volt ilyen színes és feltűnő a kiegészítők divatja a Chanel háza táján, kontrasztok és kihívó részletek dominálnak az őszi-téli kollekcióban. Óriási, laza méretek, a férfiviselet és a merész, grafikus minták egyaránt inspirálták a Magyarországon is piacra lépő világmárkát, a kitűző ma divatosabb, mint valaha és a hosszú bizsu láncok sem maradnak el. Ugyanakkor a divatékszerek alapanyaga természetes is lehet: fém, lakk, faragott gyanta, kagyló, féldrágakő, hegyi kristály, muránói üveg. Továbbra is kedvelt a bokalánc, az óriási medál, és a bross, utóbbi bárhol, a pulóvertől a kalapig.

Szőrme és nagy táska minden mennyiségben - ez a másik jelszó. Divatosak a kicsi, rózsás kordretikülök, a közepes méretű orvosi táskák, a krokodil vagy kígyóbőr mintájú kézitáskák és a fényes szaténból varrt kosztümtáskák is. A 2007-es őszi-téli kollekció jellemző színei a fekete, sötétbarna, szürke, fehér, mély narancs, burgundi vörös, paprikapiros, fukszia, lila, sötét olajzöld, pávakék, türkiz, matt arany és ezüst. Teljes képgaléria a Chanel oldalán. (forrás: MTI, fotó: Chanel)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta