OFFLINE

Idétlen lett Cavalli H&M kollekciója

2007. augusztus 23., csütörtök 09:47Mint arról korábban beszámoltunk, idén Roberto Cavalli olasz divattervező lesz a H&M nagyágyúja, akivel az őszi-téli kollekció keretében tarolni kívánnak. A kollekció november 8-án kerül a boltokba, és most először látható némi ízelítő a tervező ruháiból, melyek többnyire elegáns, fekete-fehér partiruhák, és kissé, hogy úgy mondjam, huszárosak. A gombos, fekete blézer nekünk legalábbis nem jön be, csakúgy mint az a meglehetősen nőies kabát, amit a mester szivarral a szájában igazít egy meglehetősen nőies férfin. A mellette lévő női ruha viszont vonzó, különösen a térd fölötti szabás tetszik. Az ígéretek szerint a ruhák nem lesznek kiugróan drágák, áruk 100-150 euró között mozog majd. Az előzetestől tehát nem vagyunk elájulva, a többit meg majd élőben novemberben. (forrás: Glam Boulevard)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.08.23 10:20:16Riti

  Ezek a képek nem sokat árulnak el, de Cavalli mindenesetre egy zseni, s én imádom az egyedi (akár a "huszáros" kabát) darabokat.

  Biztosan begyűjtök párat! 8)

 • 2007.08.23 11:32:28Purell

  hát a Madonna chivavákra való kollekciójánál biztos jobb.

 • 2007.08.23 11:37:59kerekbilincs

  szerintem mindkét darab szép, bár a kabátban pont nincs semmi extra. amúgy a félfeminim db-ok nagyon jót mutatnak jóképű, erősen maszkulin férfiakon sokszor, szóval még akár. (pl. rózsaszin ing egy antonio banderasos pasason)

 • 2007.08.23 16:16:11island

  nem olyan rosszak ezek...a képek alapján legalábbis  Bugaboo, a csivavás hasonlat nagyon ott van!!! :-)))

 • 2007.08.25 01:08:57celluxmag

  örüjjünkmánvalaminek léci! tudjátok is ti mi a rossz! Az a rossz, amikor elb..ssza a kozmetikus a szemöldökömet...na az rossz!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta