OFFLINE

Ismét a nap kedvence: retro Samsonite bőröndök

2007. augusztus 22., szerda 11:04

Retro táskakollekciót dobott piacra a Samsonite méghozzá olyan szépet, hogy még a szívünk is belefájdul. A fekete-fehér virágos bőröndöket egyszer már bemutattuk itt a blogon, most azonban már meg is rendelhetők, és az árukat is tudjuk. A kofferok 1968-ban egyszer már szerepeltek a reptereken, és mintegy 40 év és némi modernizáció után most visszatértek, igaz, megelehetősen korlátozott példányszámban, a legtöbb bőröndből csak 600 darabot gyártottak. A bőröndök ára 475 és 565 dollár között mozog, a pénztárca, amiből 2500 darabot dobtak piacra 125 dollár, a kozmetikai táska pedig 315 dollár. Kétség kívül drága, de képzeljük el magunkat, amit a reptéren a New York-i járatra várakozunk, úgy, mint a bőröndöket reklámozó Christina Ricci ezen a képen. Mindjárt elolvadunk. (forrás: Vogue)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta