OFFLINE

A világ legrondább csizmája

2007. augusztus 17., péntek 10:59

Nem tudom egészen pontosan milyen szóval illethetnénk ezt a csizmát itt a képen, angolul mindenesetre flip flop boots a hivatalos neve. Először úgy tűnt, ez is csak egy múló hóbort, aztán elkezdték hordani az Olsen ikerek, és azóta megállíthatatlanul terjed. Hasonló nyári csizmadivatról már számoltunk be itt a blogon, de annak legalább nem volt magas a sarka. Szerintünk mindenesetre ez a lábbali nem szép, és a leggusztustalanabb a papucsszerű végződése, persze nyilván ez által biztosított a szellőzés.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta