OFFLINE

Kutyák parókában

2007. augusztus 15., szerda 17:10

Bár igazán ritkán foglalkozunk állatokkal és állatok ruházatával, emellett tényleg nem tudtunk elmenni. A Gawker információi szerint a legújabb őrület lesz a kutya paróka. Az még oké, hogy a képen látható mopszon egész tűrhetően mutat, már amennyire bármi jól nézhet ki egy kutyán, de mi lesz majd a nagyobb testűekkel? A dán dogokkal és a bernáthegyi ebekkel?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.08.15 19:42:36Louuu

  Szerintem nem néz ki jól. A kutyák úgy szépek, ahogy vannak. De egy biztos: nem emberek.

  Tényleg nem tudják már az amcsik hova dugni a pénzüket?

 • 2007.08.15 21:27:14pandilla

  Hordja az a kutyaparókát aki kitalálta! Ez egyszerűen állatkínzás!! Melegíti, ami tönkre teszi a hőháztartást, és gondolom viszket is, ráadásul beleőrül az állat abba, ahogy próbál megszabadulni tőle. Hát már minden baromságból lehet pénzt csinálni?

 • 2007.08.16 09:25:50mrssolis

  Aki ezt kitalálta, annak egyszerűen nem volt még kutyája. A kutyusok semmit nem tűrnek meg a fejükön, kb. 2 mp alatt szednék le, és a miénk mondjuk további 5 mp alatt szét is cincálná. Valószínűleg egy ellenséges állatnak néznék ezt a szőrös izét. Még ronda is.

 • 2007.08.16 10:49:07elisabetta

  ez meg mi!? ki találhat ki ilyet!? felháborodásomat pluaszban szítja, hogy én is egy tündéri mopsz gazdája vagyok, aki úgy gyönyörű, ahogy van! :) szerintem egy ilyen "paróka" csúnya, idegesítő lehet a kutyának és megalázó is. sosem értettem, hogy miért kell a kutyákat ostoba tüllös mifenés "csodákba" kényszeríteni. szerencsére ez itthon még ritka, de mindig megrökönyödöm, hogy épeszű ember hogyan tehet ilyet a kedvencével.

 • 2007.08.16 14:02:48suo tempore

  asszem, ha vki M.o-on vinne ki egy ilyen ebet sétálni, utóljára tenné, mindenki szétröhögné az agyát...nagyon égő :D  amelyik kutya meg tűri, az meg is érdemli

 • 2007.08.16 15:45:19Verbalis Inkontinencia

  Ezt inkább a Cukiságra kellett volna posztolni a hello kittys szettel való macskaalázás mellé. Ez ugyanaz a kategória. A beöltöztetett kutyákat is sajnálom, látni a szemükön, milyen kéynelmetlenül érzik magukat.

  Bár a kutyák esküvője után semmin sem csodálkozom... (pár éve láttam spektrumon, idióta amerikaiak meg japánok kutyaesküvőiről)

  Aki ilyet tesz a kutyájára, az nem érdemli meg, h. kutyája legyen, elég lenne neki egy próbababa is. Vagy inkább egy robotkutya.

 • 2007.08.16 21:25:22nafretiti

  Láttam olyant is (szerencsére csak tv-ben),hogy befestik a szőrét, mert hát ugye milyen unalmas a fekete,barna,drapp szín, mennyivel mutatósabb szerencsétlen ha rózsaszín vagy sárga...

  Erre csak azt tudom mondani, hogy "NAGY az Isten állatkertje"..

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta