OFFLINE

Óvszerből készült menő ruhák kínai nőkön

2007. augusztus 1., szerda 12:50

Klikk!

Na, végre valaki azt a szlogent is komolyan vette, hogy az óvszer öltöztet és rittyentett egy divatbemutatót színes kotonokból. A gumi-outfiteket egy nagy egészség kiállításon mutatták be Pekingben július közepén.

A kifutón óvszerekből készült kalapokban, nyalókával, esküvői ruhákban, estélyi -és partiszerkókban vonultak föl a modellek heves szappanbuborékzápor közepette.

Kína egyébként mostanában nagyon nagy gondot fordít a kotonmarketingre, mert egyre jobban terjed az AIDS, így például nemrég azt is elrendelték, hogy a szállodákban és nyilvános vécékben mindenütt legyen óvszerautomata.

A show-t a bonyolult és zavaróan hosszú nevű Fourth China Reproductive Health New Technologies and Products Expo (kb. a Negyedik Kínai Reproduktív Egészség Kiállítás az Új Technológiákért és Termékekért) eseményen rendezték meg és a Guilin cég termékeit használták. Klikkeljék végig, érdemes.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta