OFFLINE

A nap kedvence: óriás mintás táskák és köntösök

2007. július 3., kedd 10:02


A tegnap emlegetett Marimekko táskákról jutott eszembe a Tepper Jackson, ezeket a táskákat ugyanis azonnal megkedveltem színei és mintái miatt. Tudom persze, hogy táskában is kétféle iskola van, az egyik szerint legyen egyszerű és egyszínű és lehetőleg mindenhez menjen, én azonban előnyben részesíten a színes táskákat, egy érdekes darab ugyanis bármilyen farmer-póló viseletet feldob. Éppen ezért mindig nagy mintás, színes táskákra vadászom. A Tepper Jackson tulajdonképpeen egyféle New York-i Women’ Secret, (érdekes módon egy-két minta is igen hasonló), Linda Tepper és Jackie Shapiro társulása, és főleg pizsamákban, köntösökben és táskákban erősek. Utóbbiak többnyire színes, virágos, vagy nagy karikás táskák, bőrtáskákat amennyire én tudom nem gyártanak, viszont nagyon vonzóak a köntöseik is.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta