OFFLINE

A nap kedvence: óriás mintás táskák és köntösök

2007. július 3., kedd 10:02


A tegnap emlegetett Marimekko táskákról jutott eszembe a Tepper Jackson, ezeket a táskákat ugyanis azonnal megkedveltem színei és mintái miatt. Tudom persze, hogy táskában is kétféle iskola van, az egyik szerint legyen egyszerű és egyszínű és lehetőleg mindenhez menjen, én azonban előnyben részesíten a színes táskákat, egy érdekes darab ugyanis bármilyen farmer-póló viseletet feldob. Éppen ezért mindig nagy mintás, színes táskákra vadászom. A Tepper Jackson tulajdonképpeen egyféle New York-i Women’ Secret, (érdekes módon egy-két minta is igen hasonló), Linda Tepper és Jackie Shapiro társulása, és főleg pizsamákban, köntösökben és táskákban erősek. Utóbbiak többnyire színes, virágos, vagy nagy karikás táskák, bőrtáskákat amennyire én tudom nem gyártanak, viszont nagyon vonzóak a köntöseik is.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 13 dolog, amire jó még a hullámcsat

Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó még ez a kis hullámos fémdarab. Tuti tippet hullámcsatra, a frizuránkon túl.

HATÁTÁTKELŐ Milyennek látom Amerikát egy év után?

Panni egy év után reflektál saját első benyomásaira, így kiderül, tényleg mindenki barátságos, de a barátot itt nagyon nehezen adják, a környezettudatosság nem erősségük, viszont a stressz sokkal kevesebb.

FILMVILÁG 2017 legpocsékabb filmjei - eddig

Melyek voltak 2017 első felének legjobb filmjei? Összeültünk hárman, és megbeszéltük. Voltak átfedések a listáinkban, de nem annyi, amennyire számítottunk, sőt néhány filmmel kapcsolatban véresen komoly vita alakult ki. Podcast.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta