OFFLINE

A nap kedvence: óriás mintás táskák és köntösök

2007. július 3., kedd 10:02


A tegnap emlegetett Marimekko táskákról jutott eszembe a Tepper Jackson, ezeket a táskákat ugyanis azonnal megkedveltem színei és mintái miatt. Tudom persze, hogy táskában is kétféle iskola van, az egyik szerint legyen egyszerű és egyszínű és lehetőleg mindenhez menjen, én azonban előnyben részesíten a színes táskákat, egy érdekes darab ugyanis bármilyen farmer-póló viseletet feldob. Éppen ezért mindig nagy mintás, színes táskákra vadászom. A Tepper Jackson tulajdonképpeen egyféle New York-i Women’ Secret, (érdekes módon egy-két minta is igen hasonló), Linda Tepper és Jackie Shapiro társulása, és főleg pizsamákban, köntösökben és táskákban erősek. Utóbbiak többnyire színes, virágos, vagy nagy karikás táskák, bőrtáskákat amennyire én tudom nem gyártanak, viszont nagyon vonzóak a köntöseik is.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta