OFFLINE

A legötletesebb kifutók Brazíliából

2007. június 20., szerda 12:45

A brazilok szemlátomást pontosan tudják, hogyan kell végletekig fokozni a feltűnést: a Sao Paulo-i divathéten a képen látható óriásalmák között lavíroztak a modellek a 2nd Floor kreációinak keddi bemutatóján.
Hasonlóan elmés és blikkfangos megoldást talált Ronaldo Fraga dizájner is, aki igazi gesamtkunstwerkké alakította át divatbemutatóját: nála ugyanis nem elég, hogy papírhajók tömkelege lógott a mennyezetről, de miközben modelljei felvonultak, Fernanda Takai (balra), brazil énekesnő énekelt.  
(Fotók: AFP)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta