OFFLINE

A nap kedvence - Piros pöttyös szandál

2007. május 10., csütörtök 10:28


Lehet hogy megint le leszek szólva, de nálam  a mai nap kedvence ez a piros pöttyös bokánál megkötős szandál. A piros pöttyök amúgy is hihetetlenül népszerűen idén, mégha ebből nálunk nem látszik olyan sok minden. A szandál elöl a vietnámi papucs elvét követi, hátul pedig egy vastag pöttyös szalaggal lehet a bokához rögzíteni. Akinek egyébként nem jön be a piros, az megveheti drapp színben is, valamelyik Fornarina boltban. Bár ilyen nálunk nincsen, ajánljuk ezért Albániát, vagy Szerbiát, na és a mindig megbízható osztrák fővárost, ára 80 euró.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta