OFFLINE

Hátizsákot tervez a Prodigy és a Kaiser Chiefs

2007. május 3., csütörtök 12:29

Ősztől az Eastpak úgynevezett ultra-limited táskákat dob piacra: felkértek három rock zenekart, hogy ők tervezzék meg az új design-t. Így születtek meg a The Hives, a Prodigy és a Kaiser Chiefs hátizsák tervei.
 

Az egyedi darabokat csak kijelölt üzletek árulhatják majd Európa-szerte, és ha minden a tervek szerint alakul, augusztustól már itthon is megjelennek az első táskák. A kollekcióból összesen 3000, különleges emblémával ellátott darab készül, és mindegyik számozott példány lesz.

 
 

Az eladásból befolyó összeg tíz százalékát a zenészek által megnevezett jótékonysági alap támogatására fordítják.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta