OFFLINE

Esküvői ékszer a Hello Kittytől

2007. április 18., szerda 15:02

El nem tudtuk képzelni, hogy ez bekövetkezhet, de megjelent az első Hello Kitty-s esküvői ékszerkollekció. Nem állítjuk, hogy a nő életében az esküvő lenne a világon a legnagyobb szentség, azt leszámítva, hogy azért egy nagyon jó ruha elengedhetetlen. De azért mégsem gondoljuk, hogy egy ilyen csecsebecsében illik az anyakönyvvezető, netán a pap elé állni. Vagy mi vagyunk túl konzervatívak? A pink kiegészítőkkel bőven ellátott gyöngy ékszereket Cameron Diaz kedvenc tervezője, Tarina Tarantino álmodta meg.

(Forrás: Fashionista)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.04.18 15:56:56Szil-Ka

  kizártnak tartom h erre igény is lenne... :)

 • 2007.04.18 16:30:56boszor

  bohóbb menyasszony, amúgy Helo Kitty-rajongó biztosan felvenné - ha a dizájn nem nagymama hamisgyöngyét idézné...most komolyan, ezt a Hello Kitty-rajongó, férjhezmenő nagyiknak szánják? ;)

 • 2007.04.18 17:33:33Tündér89

  Hát mondjuk az olyanok,mint a galambos dorina tuti rávetik magukat.Neki van hello kittys gitárja is, ami rohadtul drága.egyébként 1 hülye picsa

 • 2007.04.19 19:35:00Popsugar

  Ez nekem tetszik, de tuti nem venném fel az esküvőmőm. Oda a hagyományos ékszerek illőek.
  Galambos Dorina pedig nem "egyébként 1 hülye picsa" , ahogy Kata089 mondta.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta