OFFLINE

Az önbarnító növeli a szexuális vágyat

2007. április 11., szerda 13:58

A bremelanotid nevű szer, ami a legtöbb önbarnító alapanyaga, stimulálóan hat a nőkre, egészen pontosan a szexuális szervekre. Az évek óta folyó orvosi kutatás során - melynek valódi célja az volt, hogy a női Viagrát feltalálják - teljesen véletlenszerűen került a figyelem középpontjába a hormonális alapon működő, a pigmentációt beindító PT-141, azaz bremelanotid. A patkányokon már kipróbált és kisszámú tesztcsoporton is sikeresen működő bremelanotidot jelenleg 20 klinikai központban próbálják az Egyesült Államokban. A kutatók szerint könnyen lehet, hogy sikerül végre elérni az áttörést, és a nők számára is születik megoldás a szexuális zavarok terén.  Egy okkal több, hogy az önbarnítót válasszuk az öregítő, fonnyasztó napozás helyett. (Forrás: New York Times)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.04.12 10:15:34E.

  de ugye nem csak a 8600 Ft-osban van!? :)

 • 2007.04.12 12:05:05schneider

  Nem. Nem. Épp múltkor teszteltük a Dove új önbarnítós termékeit. Azoktól is barnák lehetünk.

 • 2007.04.12 13:35:44E.

  azt tudom, de most nem a barnító hatás érdekelt

 • 2007.04.12 13:38:48schneider

  ja! értem. hát mindegyiknek egyforma a hatóanyaga. :-)

 • 2007.04.13 11:10:32Jelle

  Írjatok már egy cikket arról is, hogy milyen ártalmai vannak a NEM napozásnak.

  HOgy a napfény mennyire fontos a D vitamin termelésben, hogy segít megelőzni a mellrákot, hogy természetes hangulatjavító (Prozac helyett), mert ha csak az "öregítő, fonnyasztó" szöveg megy, az emberek lassan nem mernek kimenni a levegőre és akkor sokkal több bajuk lesz, mint a bőrrák...

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta