OFFLINE

Balerina - továbbgondolva

2007. április 10., kedd 15:29

Mi ugyan a klasszikus balerinákért bolondulunk, nem tudtuk megkerülni a babás cipők idei, továbbgondolt változatát: a kislánykorunk művészi torna óráit eszünkbe juttató, "banáncipőt", azaz a gumírozott hátú balerinát. Nyilván nagyon kényelmes, és sehol sem szorít, de valahogy nem úgy tűnik, mintha egy egész napot végig lehetne mászni benne a városi aszfalton. Bár ha midenhova kocsival/taxival megyünk, akár még jó is lehet.  Ha valakinek van tapasztalata 2007 helyes tornamamuszaival, ne habozzon, írja meg nekünk!

(Fotó: Ian Nolan)

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta