OFFLINE

Az idén is maradnak az óriási táskák

2007. április 5., csütörtök 12:19

Nincs szerencséjük azoknak, akik az apró vállra akasztható, nőies retikül megszállottjai, tavasszal és nyáron ugyanis maradnak az óriási táskák. Bár esti programra választhatjuk az ún. clutch-ot, (magyarul körülbelül színházi vagy borítéktáskát),  napközben továbbra is a 20 literes térfogatú, hat könyvet és egy tornacipőt is elbíró óriások uralkodnak.

 

A pasijainak persze megőrülnek majd tőle, hiszen nem lehet benne semmit megtalálni, sok helyet foglal, és ennyi erővel tényleg járkálhatnánk kis gurulós kofferekkel is, nincs sok különbség. Legjobb, ha mindjárt valami durva színűt választunk, feketével különösen jól mutatnak.

(Fotó: Vogue)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.04.05 12:46:38jaczkobela

  Van isten! Éppen azon gondolkodtam, lehet hogy segítenem kéne néha a bevásárlásban. De ha a csajok nem hogy nem cserélik le a régi nagy batárokat, hanem újakat vesznek, akkor marad minden a régiben. Ez, ahogy elnézem legalább 15 liter űrtartalmú, elfér benne tej, kenyér, zöldhagyma, esetleg krumpli, hagyma is. És akkor nem kell kétszer menni a boltba.

  Éljenek a feministák!!

 • 2007.04.05 20:14:22Tündér89

  Én éppen ma vettem táskát, és elég nagy, kb mint a képen.Szerintem praktikus

 • 2007.04.06 11:24:11[]

  ez nem táska, hanem batyu, szerencsétlen csaj úgy néz ki, mint egy tésasszony.  eme postástarisznya méreteinek a láttán sztem még a télapó is sárga lenne az irigységtôl:

  http://www.uo.com.au/images/splash-1006.jpg  málhás öszvér, baszki. ez nôies?

 • 2007.04.06 15:53:32Juliet

  Tök jók ezek. A postástatyó talán kicsit túlzás :) de a kistáskákba nem fér el egy üveg víz sem!

 • 2007.04.06 16:43:00[]

  víz? minek? pusztán laktok?  10 perc után úgyis olyan meleg lesz, mint a lóhúgy.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta