OFFLINE

Rakéták ellen kampányol a világ legpunkabb tervezőnője

2007. március 17., szombat 11:07

Vivienne Westwood nemrég egy nagyszabású háborúellenes tüntetésen vett részt. A világ egyik legismertebb ruhatervezője más hírességekkel együtt – mint Mick Jagger volt felesége, Bianca Jagger és Annie Lennox – csütörtökön Londonban a Parliament Square-en protestált.  

 

Westwood és csapata az angol kormánnyal szembehelyezkedve a Trident nukleáris rakéták bevonásáért kampányolt.

 

Tim Clifton-Green, Westwood PR-osa a Vogue-nak így nyilatkozott:" Vivienne mostanában egyre többet foglalkozik a politikával. Majdnem mindennek van valami politikai felhangja, amit tesz. A Liberty's Human Rights Organisation nevű szervezet tagjaként Leonard Peltier, bebörtönzött aktivistáért lobbizik és feliratos pólói a globalizáció ellen kampányolnak."

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta