OFFLINE

Rakéták ellen kampányol a világ legpunkabb tervezőnője

2007. március 17., szombat 11:07

Vivienne Westwood nemrég egy nagyszabású háborúellenes tüntetésen vett részt. A világ egyik legismertebb ruhatervezője más hírességekkel együtt – mint Mick Jagger volt felesége, Bianca Jagger és Annie Lennox – csütörtökön Londonban a Parliament Square-en protestált.  

 

Westwood és csapata az angol kormánnyal szembehelyezkedve a Trident nukleáris rakéták bevonásáért kampányolt.

 

Tim Clifton-Green, Westwood PR-osa a Vogue-nak így nyilatkozott:" Vivienne mostanában egyre többet foglalkozik a politikával. Majdnem mindennek van valami politikai felhangja, amit tesz. A Liberty's Human Rights Organisation nevű szervezet tagjaként Leonard Peltier, bebörtönzött aktivistáért lobbizik és feliratos pólói a globalizáció ellen kampányolnak."

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta