OFFLINE

PETA-aktivista zavarta meg a párizsi divathetet

2007. március 2., péntek 10:05

A párizsi Fashion Week bemutatói közül állítottunk össze néhány képből álló galériát Vivienne Westwood, Stella McCartney, a Givenchy-nek tervező Riccardo Tisci, Valentino és Karl Lagerfeld legjobbjaiból. A divathét zajlik a maga megszokott medrében, az egyetlen feszültséget eddig csak a PETA (People for Ethical treatment of Animals) állatvédő szervezet egyik aktivistája okozta, aki Valentino, olasz tervező divatbemutatójára rohant be pucéran.

 (Fotó: AFP)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

TÖRI MÁSKÉPP Így nevelték a kis Habsburgokat

Már a kicsi születése előtt kiválasztották a nevelőnőt, aki aztán a királyi gyermek mindennapjait felügyelte, gyakorlatilag az anyukájává vált. A saját szülei naponta egyszer, a buzgóbb szülők akár kétszer is meglátogatták a porontyaikat.

STÍLER 6 zseniális koktél forró nyári napokra

A nyár a hűsítő és frissítő italok szezonja. Napközben szürcsölgetheted a kedvenc házi limonádédat, este pedig jöhet a koktél, amit pillanatok alatt elkészíthetsz.

EGY SZAKÁCS Azért mert az életed elb.sztad, a vacsorát nem kéne

Három hónap alatt 8 nap volt, mikor nem részegen aludtam el. Minden egyes nappal egyre mélyebbre kerültem. Megbánás, bűntudat, lelkiismeretfurdalás. Remek hármas, és csak még többet vonz, ha nem képes kezelni őket az ember.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta