OFFLINE

Háromnapos divatbemutató Budapesten

2007. február 23., péntek 15:52

Wella Fashion Show néven új rendezvény indul útjára Budapesten, a városligeti Vajdahunyad várában 2007. március 2-4. között.  A Wella Fashion Show háromnapos programjában nemcsak a már jól ismert magyar tervezők munkái szerepelnek, hanem fiatal divattervezők is lehetőséget kapnak arra, hogy bemutassák kollekcióikat. 

A Wella Fashion Show szervezői a 2Face, a Wella és az Első Magyar Divattervezők Szövetsége, melynek alapító tagjai Benes Anita, Joó Beatrix, Halász Éva, Király Tamás, Konsánszky Dóra, Kovács Andor, Léber Barbara, Németh Anikó, S. Hegyi Lucia, Sziráczky Brigitta

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta