OFFLINE

A párizsi tervezők Kelet felé tekintenek

2007. január 29., hétfő 16:24

Az egy hete lezárult párizsi divathét során is bebizonyosodott, hogy az haute couture tervezők valójában a saját mesevilágukban élnek, ruháik pedig nem alkalmasak utcai viseletre, de legtöbbjük még társasági eseményekre sem. Nem véletlen, hogy a legnagyobb bevételt elkönyvelő divatház nem a Chanel vagy a Dior, hanem a kevésbé ismert libanoni származású Elie Saab, akinek a vevőköréhez több szaúdi hercegnő és orosz tartozik.  Míg sokan a világgazdaságban történő elmozdulást a divat világában is látni vélik, mi az haute couture-t meglehetősen nagy szkepszissel figyeljük. Szerintünk nem több, mint egy szórakoztató játék, ezért nem alkotunk róla véleményt sem. Balra egy a gésák világából merített Dior darab, a szemlátomást lecsillapodott John Gallianótól. 


Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta