OFFLINE

A párizsi tervezők Kelet felé tekintenek

2007. január 29., hétfő 16:24

Az egy hete lezárult párizsi divathét során is bebizonyosodott, hogy az haute couture tervezők valójában a saját mesevilágukban élnek, ruháik pedig nem alkalmasak utcai viseletre, de legtöbbjük még társasági eseményekre sem. Nem véletlen, hogy a legnagyobb bevételt elkönyvelő divatház nem a Chanel vagy a Dior, hanem a kevésbé ismert libanoni származású Elie Saab, akinek a vevőköréhez több szaúdi hercegnő és orosz tartozik.  Míg sokan a világgazdaságban történő elmozdulást a divat világában is látni vélik, mi az haute couture-t meglehetősen nagy szkepszissel figyeljük. Szerintünk nem több, mint egy szórakoztató játék, ezért nem alkotunk róla véleményt sem. Balra egy a gésák világából merített Dior darab, a szemlátomást lecsillapodott John Gallianótól. 


Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta