LÁJFHEKK

A munkaállomás, ami valóban minden igényt kielégít

2016. március 16., szerda 08:53

A munka, vagy éppen a játék a számítógépen akkor az igazi, ha azt kényelmesen tudjuk végezni. Persze a kényelemnek is vannak határai, hiszen ha a süppedős fotelben ülve próbálunk koncentrálni, az azért valamivel nehezebb, mintha egy széken, keményebb felületen tesszük ugyanezt.

Ugyanakkor a játék esetében már fordított a helyzet. A gamerek világában a jó szék, egészen pontosan a jó munkaállomás olyan kiegészítő, amire mindenkinek fáj a foga.

Az altwork megalkotta azt a széket – vagyis sokkal inkább munkaállomást, ami minden igénynek megfelel, mivel tetszés szerint variálható. Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy akár fekve is lehet dolgozni rajta, miközben a monitor ugyanúgy a szemünk elé kerül, nem kell a fejünket forgatni. Lehetőség van arra, hogy egyszerre több monitort helyezzünk rá, de a laptop sem jelenthet problémát.

Az altwork-el dolgozhat állva, ülve, feltett lábbal, félig fekve, de akár teljesen is elfeküdhet. Az már egészen más kérdés, hogy egy fárasztó irodában töltött nap során mennyire kifizetődő, hogy a szék gyakorlatilag fekvő állásba is állítható. A munka így valószínűleg döcögősebben halad.

Az altwork munkapultján irányítóegység is helyet kapott, de a monitorok dőlésszögét még külön is lehet állítani. A munkaállomás valóban mutatós, ám azért az ára sem éppen aprócska. Az alapmodell 3900 dollárt, vagyis nagyjából 1 140 000 forint, míg az extrákkal is rendelkező már másfél millió forintot kóstál. Vagyis a gamereknek fel kell kötniük a nadrágjukat, az irodai dolgozók többségének pedig nincs félnivalója, hogy vajon elalszik-e a vadiúj munkaállomásán.  

501 szavazat 692 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta