LÁJFHEKK

Kávézzon és közben nyomtasson 3D-ben!

2015. október 25., vasárnap 15:26 |

Ha az ember feltaláló, akkor érdemes Londonban gondolkodnia a következő elképesztő kütyüjén, mivel itt olyan szolgáltatást kaphat, amivel egyelőre még sehol máshol nem rukkoltak elő. Eddig semmiben sem különbözik kismillió másik kávézótól, és ezért nem lenne érdemes Londonba menni. Ha azonban azt is elmondjuk, hogy a bárban lézeres vágás és gravírozás, valamint 3D nyomtatás is szerepel a szolgáltatások között, akkor már egészen más lesz a helyzet.

Kép: Makers Cafe
Kép: Makers Cafe

Ráadásul viszonylag olcsón igénybe veheti ezeket a készülékeket, ha szeretné, mivel 1 fontért egy percig használhatja a lézert, illetve eljárástól függően köbcentinként fél és 3 font közti áron a 3D nyomtatót is.

Kép: Makers Cafe
Kép: Makers Cafe

Egy darabig itthon is volt lehetőség a kávézással egybekötött nyomtatásra, de sajnos a Gadget Bárban azóta bezárta kapuit. Persze ha kicsit távolabbra menne, akkor akár Spanyolországban is felkeresheti az első 3D nyomtatós kávézót, a Barcelonai FabCafe-t, de Japánban, Kínában és Taipeiben is találhat hasonló kávézókat.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta