LÁJFHEKK

Az év biznisze: 3 darab falevél 5500 forintért

2015. október 18., vasárnap 16:38

Ma már tényleg mindent be lehet szerezni az internetről, akár lehulló őszi faleveleket is. Az ősz egy kimondottan szép évszak, sokan járnak ilyenkor a természetbe és gyűjtenek falevelet, amiről kiderült, hogy igencsak összetett feladat. A New Hampsire-i cég rávilágított ugyanis arra a problémára, hogy tökéletes falevelet találni nem olyan egyszerű dolog, mint azt elsőre gondolja. Ők viszont küldenek három darabot 20 dollárért, azaz nagyjából 5500 forintért - mutatta be a hiánypótló vállalkozást Time

A Shipfoliage az árért cserébe garantálja, hogy Vermont és New Hampshire környékéről származó falevelet küld, amit gondosan, kézzel szednek, nem csak úgy összesöprik az udvarról. A levelek egy színélénkítő folyamaton is átesnek (valószínűleg megmossák) és speciális eljárással biztosítják, hogy évekig nézegethesse (mi ezt préselésnek hívtuk gyerekkorunkban, bár tény, hogy speciális, vagyis vastag könyvek lapjai között végeztük). Mivel házhoz szállítják, még a természetbe sem kell kimennie érte, hanem a természet megy önhöz. Ha azt hinné, hogy ez akkora hülyeség, hogy ilyen nincs még egy, akkor eláruljuk, hogy tavaly a nagy bostoni havazás idején egy cégtől hókupacokat lehetett rendelni. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta