LÁJFHEKK

Mit tud egy sátor másfél millióért?

2015. június 5., péntek 14:57

Közvetve a németek is beszálltak az űrprojektbe, erre enged következtetni Maverick névre hallgató sátruk, amit különösen extrém időjárási viszonokhoz terveztek, és ami ugyan a Jupiter holdjain még nem biztos, hogy megélne, de a Földön található durva hidegeket - legyen szó Alaszkáról vagy a legmagasabb hegyekről - simán bírja. Legalábbis ezt ígérik. 

Kéne?

  • 480
    Kéne, bár nem tudom, mire
  • 61
    Nem kéne
  • 122
    Kéne, folyamatosan ilyen helyeken járok

A Maverick (ez kábé világjárónak fordítható) hajlékony, műanyag poliuretánból készült, és igen ellenálló, ami annyit tesz, hogy meg sem kottyan neki a 180 km/órás szél -  adta hírül az SWNS. A sátrat a Heimplanet cég gyártja, és ellenállhatósága az innovatív IDG (Inflatable Diamond Grid, kábé Felfújható Gyémánt Rács) technológia, és a szabadalmaztatott “Multi Chamber Safety System”. Ez utóbbi abban segíti az extrém túrázót, hogy akár egyedül, könnyedén és gyorsan felfújhassa a sátrat. 

A bunker mellesleg 13 négyzetméteres, akár tízen is kényelmesen elalhatnak benne úgy, hogy nem fáznak meg. Elég jól is néz ki, bár a súlyáról nem szól a fáma, de a pénztárcánkat igencsak megkönnyíti: 5400 dollárt kérnek érte, ami akárhogy is számoljuk, valamivel több, mint másfél millió forint. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta