LÁJFHEKK

London is vevő a magyar dizájnerekre

2015. május 22., péntek 15:28

A Pulse London Európa egyik legnagyobb kereskedelmi vására, ahol a Design Terminal és a Hu9+ Collective segítségével a nemzetközi márkák mellett 14 magyar tervező is bemutatkozhatott. 

A Pulse London design fókuszú showja több mint 7000 angol és nemzetközi bolt beszerzőit és döntéshozóit vonzza minden évben, akik kifejezetten az angol piacra belépni készülő új márkákra koncentrálnak.

A londoni szakvásáron hazánkat az Adamlamp; a Parfums Viktoria Minya, a Rienne Creations, a vidonori, a Logifaces, a Re+Concept, a Maacraft, a Hannabi márkák képviselték, melyeket pályázat útján választott ki egy négytagú szakmai zsűri. A kiválasztás szempontjai voltak, hogy a pályázatra beérkezett termékek a Pulse London profiljához illeszkedjenek, a márkák a helyi viszonylatban is versenyképesek legyenek, illetve hogy a termékek egy egységes koncepció részeként is megállják a helyüket. A szakmai stáb további 3 márkát jutalmazott külön díjjal, akik szintén részt vehetnek a Pulse Londonon: a szakmai közönségnek bemutatkozhat az Absoloot, a Lamoppe, és a Bigo is. Rajtuk kívül, a Design Terminál egykori és jelenlegi mentorált csapatai közül három vállalkozásának - Plié by Atelier, Paprikum, Studio Nomad - is biztosítja a standon való megjelenést.

A Hothouse Hungary fantázianévre hallgató magyar standon a Hu+ csapata pálmaházi környezetet teremtett. A galériában megnézheti a magyar standot. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta