LÁJFHEKK

Egylégterű irodában dolgozzon odúban!

2015. május 5., kedd 08:03

Egylégterű irodában létezni sem a legegyszerűbb feladat, főleg olyanoknak nem, akik szeretnek csendben és nyugalomban dolgozni. Most viszont itt van elvileg a megoldás arra, hogy közös légtérben is üljön a kollégákkal, mégis külön, és ne kelljen zenét üvöltetnie a fejhallgatóján egész nap, mert zavarja, ahogy az ön mellett ülő telefonálgat naphosszat. A Brody egy kis kuckó, nem túl otthonos, nem is túl kényelmes, de legalább úgy érezheti, hogy van egy kis privát területe az irodában.

Az ötletet bemutató Mashable-videó szerint tizenegy percenként zökken ki egy ilyen nyitott irodában dolgozó munkatárs a munkából a külső hatások miatt és 23 perc kell ahhoz, hogy újra a feladatra tudjon fókuszálni, ami ha igaz, azt jelenti, hogy az ilyen helyen dolgozók egyáltalán soha nem is dolgoznak normálisan. Erre jó, ha van az irodában egy ilyen kis odú, ami csak annyira kényelmes, hogy ne aludjon el az illető, és csak annyira elszigetelt, hogy úgy érezze, mintha egyedül lenne. Túl sok helye nem lesz a csecsebecséinek, ugyanis mindössze egy műanyag, kórházi tálcára emlékeztető asztallapot talál munkaállomáson. Mutatjuk a videón, hogyan kell elképzelni a jövő munkahelyi kuckóit, amit már meg is lehet rendelni. 

Örülne, ha egy ilyen lenne a munkahelyi asztala?

  • 143
    Tök jó kis kuckó
  • 42
    A mostani asztalomnál még ez is jobb
  • 34
    Én szeretek egylégterű irodában dolgozni
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta