LÁJFHEKK

Békéscsabai hotel lett a legszebb kis magyar szálloda

2015. március 2., hétfő 13:18

A Travel Channel január végén pályázatot hirdetett hazai kis hotelek részére, hogy a közönségszavazatok és a zsűri segítségével kiválassza Magyarország legszebb, 50 szobásnál kisebb szállodáját. A versenyre több mint száz pályázat érkezett; a fődíjat és a „Legszebb hazai kis hotel 2015” címet pedig a négycsillagos békéscsabai Arcanum Hotel, a különdíjat pedig a tiszakécskei, szintén hasonló besorolással bíró Barack Thermal Hotel & Spa nyerte el.

Az apropó és a megvalósítás

A tévécsatorna „A lehetetlen szálloda” című sorozat új évadának apropóján a szeretlekmagyarorszag.hu-val közösen indította el pályázatát, amelyben – a műsor tematikájával ellentétben - olyan szállodákat keresett, amelyek külseje karbantartott, vendégcsalogató, és belső terei is kiemelkedő minőségűek, egyediek. Az 50 szobásnál kisebb vendéglátó intézmények a megadott honlapra tölthették fel fotóikat és bemutatkozásukat. Két hét leforgása alatt több mint száz pályázat érkezett, az ezt követő két hétben az oldal látogatói szavazhattak, hogy melyiket találják legvonzóbbnak, a 15 legtöbb voksot kapó hotel közül pedig a zsűri választotta ki a nyertest.

A békéscsabai hotellel kapcsolatban egyébként a zsűrit a luxus kivitelezéssel párosuló visszafogott elegancia és a wellness-szolgáltatások széles köre győzte meg leginkább. Míg a fődíjasok kétszemélyes berlini utat nyertek, addig a különdíjas is elég menő ajándékban részesült: virtuális sétát kapott.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta