LÁJFHEKK

Fürdőben dolgoznak a magyar Google-alkalmazottak

2015. február 16., hétfő 14:33

Budapest a fürdők városa, a Google meg híres arról, hogy igyekszik minden igényt kiszolgáló irodákat biztosítani a munkavállalóik részére, egyedi dizájnnal. Így mikor a budapesti Google központról volt szó, úgy gondolták, ha márfővárosunk a fürdők városa, itt ezt a világot fogják megjeleníteni. A belsőépítészeti munka és az ötlet a magyar Graphasel Design Stúdió munkája. 

A meeting a szaunában, vagy egy kis lazulás a medence partján mind-mind olyan dolgok, amelyeket egy átlagos irodában nem tehet meg. A budapesti irodában sem, de ott legalább az illúziója adott, sőt még a magyar vízilabda hagyományokra is találhatnak utalást. A tárgyaló ugyanis medence dizájnt kapott, sőt lelátóról akár szurkolni is lehet a résztvevőknek, mintha a válogatottat bíztatná. Minden szoba a fürdők világa-tematika köré épül, de mindegyik más-más témát dolgoz fel.

a279d37b07e360c590b9590ed28760ad
Fotó: behance.net

A fürdő témájú irodában a Gellért gőzkabinja mellett szauna is helyet kapott, ahol a falak valóban fa borításúak. Az autentikusság megőrzése miatt néhol színes törölközők vagy éppen szabadon használható strandlabdák színesítik az összképet, és akár úszósapkában is lehet videokonferenciát tartani, ha valaki szükségét érzi. Az ötlet és a megvalósítás az internetes reakciók alapján egyelőre több mint vegyes érzelmeket szült, ön szerint menő vagy ciki a végeredmény?

c2a1bd9a9c42987ba9a12a60a4e1677c
Fotó: behance.net

További fotókat itt talál a menő irodáról.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
624 szavazat 690 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta