LÁJFHEKK

Ugye, rég szerette volna már saját kezűleg válogatni a tojást a hipermarketekben?

2015. január 2., péntek 09:02

Furcsa dologba futhat bele az, aki mostanában Auchanban jár és tojást szeretne venni. A hónap elejétől ugyanis kísérleti jelleggel néhány hipermarketben ugyanúgy magának válogathatja össze a tojásokat, mintha a piacon vásárolna. Sőt, itt nem áll ön felett senki, nyugodtan végigtaperolhatja az összes tojást hogy kiválassza azt a három darabot, amit meg szeretne venni. Ezzel el is érkeztünk a másik előnyhöz, azaz hogy nem kell ragaszkodnia a fix számú tojás vásárlásához: pontosan annyit vesz, amennyire szüksége van. 

Az Auchan egyelőre az óbudai áruházában vezette be ezt a vásárlási lehetőséget, de az ígéretek szerint ha a vásárlóknak tetszik, a többi üzletükben is elképzelhető lesz, hogy a jövőben ön válogathatja a tojásokat. Az ötlet jól hangzik, a kivitelezéssel kapcsolatban voltak azonban kétségeink, így elmentünk megnézni, hogy is néz ki mindez a valóságban. Cipőtalp alatt ropogó tojáshéjakat, ragadós padlót és földre dobált tojástartókat vízionáltunk, de szerencsére csalódtunk. A rendezett tojáspult mellett tisztaság várt, kis kosárkába kikészített kesztyűk, és még a dekorációra is adtak. Persze néhány törött tojást is láttunk a tartóban, de összességében egy takaros kis piac benyomását keltette a pult, ahol "L"-es méretű, 3HU kezdetű (azaz ketreces tartású)  tojások között lehet válogatni. Galériában mutatjuk hogyan képzelje el a tojáspiacot. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta