LÁJFHEKK

Mindig is szeretett volna saját viharfelhőt a nappaliba?

2014. július 2., szerda 12:50 |

Richard Clarkson dizájner előtt le kell borulnunk. Létrehozott ugyanis egy olyan lámpát, mely hol bájos bárányfelhőként viselkedik, máskor viszont viharossá válik. A Felhő nevet kapott alkotás ráadásul nem merül ki ennyiben, elég összetett szerkezet, többek közt egy interaktív lámpa és hangszórórendszer társul hozzá.

És hogy ez mit jelent a gyakorlatban? Az érzékelőknek köszönhetően a lámpa akkor „éled fel" , amikor valaki a közelébe ér. Ekkor hang- és fényhatásokkal járó égzengés veszi kezdetét. A hangszórók arra is alkalmasak, hogy lejátsszanak bármilyen zenét, amit bluetooth segítségével küldhetünk át. A különböző típusok közül van, amelyik alkalmazkodik a külső fényviszonyokhoz, de létezik zenére reagáló változat is.

Az egyetlen rossz hír, hogy a mindent tudó felhő 3360 amerikai dollár, ami alsó hangon is 766 ezer forint, de ha beérjük egy csak világító darabbal, az mindössze 960 dollár, azaz 219000 forint. 

Cloud from Richard Clarkson on Vimeo.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta