LÁJFHEKK

Papírtörlőtartó, ami az iPadet is elbírja: menő vagy ciki?

2014. május 19., hétfő 22:14

Az életüket aktívan a közösségi oldalakon élők nagy örömére a videojátékokban és különböző innovatív termékekben utazó CTA Digital a napokban piacra dobta legújabb fejlesztését, egy minden bizonnyal hiánypótló terméket, az iPad tartóval ellátott papírtörlő állványt – írja nagy meglepetésünkre a gizmodiva.com.

digital-paper-towel-holder-1
Fotó: amazon.com

A több, mint 18 éves múlttal rendelkező cég szerint ugyanis nagy szükség van a háztartásban egy ilyen kütyüre, aminek köszönhetően főzés, mosogatás vagy takarítás közben is kényelmesen élvezhetjük a különféle alkalmazásokat, videókat, illetve a recepteket is sokkal egyszerűbb követni egy ilyen bármely látószögbe beállítható univerzális állvány segítségével.

digital-paper-towel-holder-2
Fotó: amazon.com

Aki el sem tudja képzelni, hogy eddig hogyan tudott élni enélkül, az az amazon.com.-on már 39.99 dollárért ( 8900 forint )lecsaphat az egyszerűen leszerelhető és cserélhető hattyúnyakat kapott papírtörlő tartóra, melynek természetesen a mérete is igény szerint állítható. Az állványra egyébként iPad Air, Ipad2,3 és 4, Ipad Mini és a legtöbb típusú Tablet ráapplikálható. Ön mit gondol, menő ez a funkciópárosítás, hogy ezentúl a konyhában is kísérthsse online világa, vagy az ilyen fokozatú függőséget esetleg már ön is cikinek találja? Szavazzon!

718 szavazat 729 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta