LÁJFHEKK

Dobja fel a kukáját öntapadós matricákkal!

2014. február 20., csütörtök 10:04

Lelombozóak, büdösek, gusztustalanok és rondák – legtöbbször ilyen jelzőkkel illetik a kertekben, tárolókban álló sötét kukákat. Erre a kényszerhelyzetre nyújtanak megoldást a kukamatricák, amikkel pillanatok alatt dekorálhatja a szemetesét, és a száműzött-megtűrt tárgy kertje vidám és egyedi színfoltjává válhat. És még csak nem is kell vagyonokat kiadnia érte.

Bizonyára ön sincs oda különösebben a sötétszürke vagy zöld kukákért, amik általában egyfajta szükséges rosszként foglalják el az udvar egy sarkát. Persze, az ellenállás érthető, hiszen sem a színük, sem a kialakításuk nem túl vonzó, de most végre itt a lehetőség megtörni ezt az egyhangúságot. Az Amazonon kapható vidám matricákkal, virágos, állatos, törpés, pillangós dekorokkal könnyedén feldobhatjuk a kukánkat.

clk

Nekünk nagyon tetszik az ötlet, különösen, hogy a matricák nemcsak vizuálisan segítenek a szemetesen, de könnyebben megkülönböztetheti általuk a sajátját a szomszédokétól. Akadnak olyanok is, akik egy külön kis tárolót eszkábálnak vagy vesznek azért, hogy ne legyen szem előtt a kukájuk – ezekkel a matricákkal ez is megspórolható. És ha már úgyis vidám a dekoráció, talán a gyereket is könnyebben rá tudja venni így, hogy kivigye a szemetet. Jó, ez nem valószínű, de egy próbát azért megér.

Az 1.99 fontba (kb. 750 forintba) kerülő öntapadós matrica természetesen vízálló, tehát nem kell eső és havazás idején fedett helyre tenni, és bátran le is moshatja, nem teszi tönkre vele. Önnek hogy tetszik?

1008 szavazat 1218 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta