LÁJFHEKK

14-féle gesztenyemasszát rendeltek vissza

2013. december 5., csütörtök 12:06

A fagyasztott gesztenyemasszákat vizsgálták az elmúlt hetekben a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal munkatársai, és találtak is közöttük problémásakat bőven a laboratóriumi vizsgálatok során, közölte a hírt a hivatal csütörtökön, a honlapján. A NÉBIH Kiemelt Ügyek Igazgatósága össszesen két gesztenyemassza gyártó 14 termékének azonnali visszahívását rendelte el, miután kiderült, hogy 11 tétel rizslisztet, 3 pedig burgonyát tartalmaz. A közelményből kiderül, hogy a kifogásolt termékek száma eléri a több tízezer darabot, értékük pedig milliós nagyságrendű. A gyártók bírságra is készülhetnek, ám ennek pontos összegét csak később, a vizsgálat lezárása után állapítják meg. Kerestük az ügyben eljáró NÉBIH-et, hogy mely gyártók termékeiről van szó, kérdéseinkre egyelőre várjuk a válaszukat.

Márciusban a laktózmentes termékekkel akadtak problémák: akkor a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hivatal osztott bírságot Sole- és Naszálytej-termékek miatt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta