LÁJFHEKK

Mindenki konzolra és ronda csizmára vágyott a Fekete Pénteken

2013. december 3., kedd 08:06

A Google keresési adatok alapján a Huffington Post összeszedte, hogy a 2013-as Black Friday kapcsán mit szerettek volna az emberek leginkább megvásárolni akciós áron. A technikai kütyük még érthetőek is, de a dobogóról éppen hogy lecsúszott Ugg csizmával például nem tudunk mit kezdeni. Jó régen megírtuk, hogy nem áll jól senkinek, mégis - talán amiatt hogy kényelmes és meleg - ez lett a legkeresetebb divatkiegészítő a 2013-as Black Friday alatt. Nézzük, mi volt a többi kilenc!

A Top 10 legkeresettebb termék

1: Sony Playstation 4 és Xbox One
2: Tabletek
3: Lego Minecraft
4: Ugg csizma
5: Beats by Dr Dre fülhallgató
6: Fitbit 
7: The North Face
8: Rainbow Loom
9: Barbie álomház
10: Nike Air Jordan edzőcipő

A lista elején álló videojátékok és konzolok (mint a Sony Playstation 4, illetve az Xbox One), nem igazán meglepőek, jön a karácsony, a legtöbb gyereknek (és nagyon sok felnőttnek is) ez az álma, teljesen érthető, hogy a hozzátartozók utánanéznek, hátha be lehet szerezni olcsóbban is. Második helyen a tableteket találjuk, bizonyára hasonló okokból, hiszen szintén közkedvelt ajándék lehet a fa alá. Harmadik helyen a Lego őrülete található, a Lego Minecraft, ami nálunk annyira nem terjedt el, de egyébként máshol sem olyan egyszerű beszerezni, mivel nem csak Fekete Pénteken kapkodják el nagyon gyorsan a szállítmányokat. Negyedik helyen pedig ott virít az Ugg csizma, aminek úgy tűnik, továbbra sem csökken a népszerűsége sőt, éppen, hogy egyre többen szeretnék. A jelek szerint még az sem tartja vissza a márka rajongóit, hogy néhányan összefüggést véltek felfedezni a csizmaviseletés a nemi betegségek közt, amin akkor sokan ki is akadtak még úgy is, hogy ez az egész persze csak vicc volt. Mindenesetre a felmérések szerint az amerikai nők negyedének van Ugg csizmája, és úgy tűnik, ez a szám most ugrásszerűen tovább nőtt. Az ötödik helyen a Beats by Dr Dre fülhallgató végzett, amit szintén sokan szeretnének magukénak tudni, és zenész pletykák azt is tudni vélik, hogy Dre több pénzt keresett már eddig ezzel a fejhallgatóval, mint a dalaival összesen. A listán szerepelnek még North Face termékek, kalóriakövető és lépésszámláló csuklópánt és játék, valamint edzőcipő is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta