LÁJFHEKK

Teszt: Rimmel vs. Maybelline

2013. január 17., csütörtök 12:27

Mivel minden hülyeségnek bedőlök, és valami akció is volt a DM-ben, ezért lecsaptam a Maybelline Colossal Volum'express Smoky Eyes szempillaspiráljára, mert a nők spirál nélkül nem tudnak élni. Az ígéretek szerint a spirál használatával kilencszer!!! dúsabb pilláim lesznek, melyeket a különleges kollagén összetételnek köszönhetek majd (az intenzív szénfekete hatásról már nem is beszélve). Persze már akkor is gyanús volt, mitől varázsolna füstös szemet egy spirál, de betudtam a pillanatnyi elborulásomnak, hiába tudom, hogy a reklámokban szereplő pillák annyira nem igaziak,hogy néha be is tiltják őket.

Nincsenek nagy elvárásaim a spirálokkal, legyen fekete, hangsúlyozza a szemem, ne ragadjanak össze a pilláim, legyen eltávolítható, de ugyanakkor ne peregjen le napközben. Az meg tényleg nem igazán érdekel, hogy milyen a külcsín, lehet végletesen randa, mint a neonsárga-fekete Rimmel, a hatásossága a lényeg. Mindkét spirál 2000 forint körül kapható, mindkettő a feketéségét hangsúlyozta, ezért összehasonlítottam őket.

A másik szememen a Rimmel Scandal Eyes Extreme Black szempillaspirálját próbáltam ki, amit meglepő módon szintén akciósan lehetett beszerezni. Ez a szempillaspirál az eredeti Rimmel Scandal Eyes szempillaspirál továbbfejlesztett változata, mely értelemszerűen nagyon fekete szempillákat varázsol. "Extra fekete és háromszor annyi kollagént és keratint tartalmaz, mint az átlagos spirálok. A kollagén megemeli a pillákat és dússá varázsolja, amíg a keratin erősíti és elősegíti a növekedését" - szól a PR szöveg.

A képeken jól látszik, hogy mindkét spirál összetapasztotta a szempillákat, egyiktől sem nőttek meg extrém méretűre, és mindkettő erőteljesen képes kopni 8 óra hordás után. A Rimmel keféje ráadásul nagyon nagy, ettől nehezebb vele dolgozni, főleg az alsó pillákon – ez jól látszik is a képeken –, de a kefe elfordításával a probléma orvosolható, csak le kell húzni a végéről a felhalmozódott festéket, különben úgy jár, mint akinek bevertek egyet.

Ennek ellenére számomra a Rimmel az abszolút győztes, a Maybelline spiráljától nem ájultam el, sőt  a füstös hatás is elmaradt. Nem rossz ez a spirál, elég ha annak mutatja magát, ami valójában.

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta