Teszt: Rimmel vs. Maybelline

Mivel minden hülyeségnek bedőlök, és valami akció is volt a DM-ben, ezért lecsaptam a Maybelline Colossal Volum'express Smoky Eyes szempillaspiráljára, mert a nők spirál nélkül nem tudnak élni. Az ígéretek szerint a spirál használatával kilencszer!!! dúsabb pilláim lesznek, melyeket a különleges kollagén összetételnek köszönhetek majd (az intenzív szénfekete hatásról már nem is beszélve). Persze már akkor is gyanús volt, mitől varázsolna füstös szemet egy spirál, de betudtam a pillanatnyi elborulásomnak, hiába tudom, hogy a reklámokban szereplő pillák annyira nem igaziak,hogy néha be is tiltják őket.

Nincsenek nagy elvárásaim a spirálokkal, legyen fekete, hangsúlyozza a szemem, ne ragadjanak össze a pilláim, legyen eltávolítható, de ugyanakkor ne peregjen le napközben. Az meg tényleg nem igazán érdekel, hogy milyen a külcsín, lehet végletesen randa, mint a neonsárga-fekete Rimmel, a hatásossága a lényeg. Mindkét spirál 2000 forint körül kapható, mindkettő a feketéségét hangsúlyozta, ezért összehasonlítottam őket.

A másik szememen a Rimmel Scandal Eyes Extreme Black szempillaspirálját próbáltam ki, amit meglepő módon szintén akciósan lehetett beszerezni. Ez a szempillaspirál az eredeti Rimmel Scandal Eyes szempillaspirál továbbfejlesztett változata, mely értelemszerűen nagyon fekete szempillákat varázsol. "Extra fekete és háromszor annyi kollagént és keratint tartalmaz, mint az átlagos spirálok. A kollagén megemeli a pillákat és dússá varázsolja, amíg a keratin erősíti és elősegíti a növekedését" - szól a PR szöveg.

A képeken jól látszik, hogy mindkét spirál összetapasztotta a szempillákat, egyiktől sem nőttek meg extrém méretűre, és mindkettő erőteljesen képes kopni 8 óra hordás után. A Rimmel keféje ráadásul nagyon nagy, ettől nehezebb vele dolgozni, főleg az alsó pillákon – ez jól látszik is a képeken –, de a kefe elfordításával a probléma orvosolható, csak le kell húzni a végéről a felhalmozódott festéket, különben úgy jár, mint akinek bevertek egyet.

Ennek ellenére számomra a Rimmel az abszolút győztes, a Maybelline spiráljától nem ájultam el, sőt  a füstös hatás is elmaradt. Nem rossz ez a spirál, elég ha annak mutatja magát, ami valójában.

Oszd meg másokkal is!
Mustra